EspañolCatalàEnglish
Qui som

Intervalor Consulting Group, S.A. nascuda de l'associació de les acreditades firmes Intervalor-Roux (1985) y Valuation Consulting Group (1992), és una societat formada per un equip multidisciplinar amb tècnics experimentats, tant en l'àrea d'enginyeria i immobiliari com en l'àrea financera, capaços d'analitzar i valorar qualsevol tipus d'actiu tant material, com immaterial, així com negocis i empreses en funcionament.

Complementant els nostres treballs de valoració, també posseïm àmplia experiència en la realització d'inventaris i conciliacions físic-comptables.

quienes_somos_1La nostra associació amb el Grupo Holding ArcaLaudis, major grup internacional de consultoria en l'àrea de la valoració, fa que puguem donar un servei coordinat en tot el món a través de les nostres 73 oficines situades en 20 països, on treballen més de 1.200 professionals.

Som conscients que la situació actual imposa la implantació de noves estratègies empresarials acords amb les noves tecnologies. Això comporta que dia a dia anem integrant nous experts altament qualificats, el que ha implicat que mereixem ser distingits dintre del nostre sector.

Entre els nostres clients podem contar amb moltes de les més importants empreses nacionals i multinacionals, que confien en la nostra capacitat global i la nostra credibilitat.

El nostre treball es basa en una estricta confidencialitat, sent la nostra societat i equip de professionals que la integren totalment independents ja que no estem vinculats a cap grup ja sigui econòmic o polític.


El nostre objectiu és: Ajudem a conèixer, per a poder decidir millor.
 

arcalaudisArcaLaudis is a global network of valuers and loss assessors, with headoffice in Amsterdam, The Netherlands.

RICSProfessionals de la nostra Empresa i Grup Interna- cional són membres registrats de RICS

Intervalor-Roux